Sayfalar

17 Ocak 2013 Perşembe

Mevzu Kitapsa Mimlemek Bile Güzel!

  Blogu açtığımdan beri mimlemek konusunda pek bir hevesliydim. İşte o gün bugündür diyip sevgili bloggerları mimlemeye karar verdim. Çok ya da az hiç farketmez kitap okuyan herkesin evinde okumasını beklediği kitaplar vardır. Onları unutup, ihmal ettiğimizden midir? Yoksa sonu gelmeyen okunucak kitaplar listemize sürekli yenilerini eklememizden midir?Bilinmez ama o kitap kulesi hiç eksilmez aksine çığ gibi büyür gider! Bakalım benim kitap kulem de neler var? Ben kararlıyım bu sene bu kule biticek aramızda kalsın aralarında uzatmalı sevgilililerimde var!!!
    Benim kulem de toplam 16 kitap var!!!
 
 
 
  
    Benim kulem 16 katlı şimdi merak ettiğim Lulucumm , Minikkuş , Grace Kelebegingozunden ve Sevgili Bilun 'un kitap kulesi kaç katlı?:) Kızlar kulelerinizi merakla bekliyorum!!!

16 yorum:

  1. Canimmm ! Bu mimi hemen yapmam lazimmm kucuk bi seyahatimiz var gelince soz ! :)) hem bekleyenlerimi gorurum cok iyi olur.. ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Lülüm o zaman seyahat dönüşü merakla bekliyorum, bakalım sen de neler var? Şimdiden iyi yolculuklar! öpüyorum çok:)

      Sil
  2. AHHH o kulelerden bende de bir hayli uzun var, benim hayalimse bir gün kitaplığımdaki tüm kitapları bitirmek :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim seni blogum da görmek ne büyük mutluluk:)Ahh demek ki kule olayı tek benim değil hepimizin sorunuymuş:)Kulesiz bir hayat diliyorum!Kocaman öpüyorum seni:)

      Sil
  3. heeeey ben de yaparımki bu postu:) benim bekleyenleri sıraya koymuştum aslında bi ara, ama sonra işin ucu bir kaçtı, şimdi toplayabilene aşkolsun:P
    ilk fırsatta yapıcam kuzucum, teşekkürler ^.^ bu arada senin kuledeki Frida'yı özellikle cok merak ediyorum ve okuduktan sonraki yorumlarını da. ona göre benim kuleye bi kitap daha eklerim belli mi olur heheeh :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlım aslında bu postun ilham meleği sensin:)Sen sürekli kulenden şikayet ederken ben kendi kulemin derdine düştüm:)O zaman du ben bu kızları bir mimliyim dedim:)En kısa zamanda heyecanla ve merakla bekliyorum kuleni:) Tatlım Frida konusunu ne sen aç ne ben sana tavsiye ediyim!Kendisi Uzatmalı Sevgililerimden kaç yıl önce aldığımı, kaç kere başlayıp başlayıp okuyamadığımı ben bile hatırlamıyorum!Belki de yayınevi seçimim yanlıstı!Ben bir araştırma yapıp sana bu konuda yardımcı olmak isterim:)

      Sil
  4. Benimkisi kulelikten çıktı resmen!

    YanıtlaSil
  5. Canimmm yapacagim bu mimi 2013 mim cvplama yili olsun onumjzdeki hafta yaoacagim soz cunku kitaplar cok ama bir baska post var sirada sonra seninkiii yuppiiiii

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim süpersin! Sabırsızlıkla ve merakla bekliyorum:)

      Sil
  6. Ben listeler yaparak okuyorum , her listemde de mini kulelerim oluyor, gerçekten çok zevkli bu kule işi:) Seninki de çok güzel , keyifli okumalar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar;senin yönteminde çok tatlı:)Yorumun için çok teşekkür ederim!

      Sil
  7. Bu da benim blogum http://kitaperisi.blogspot.com/ benim de bir kitap kulem var bakmak isterseniz beklerim. İyi günler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Kitap Perisi:)bloguma hoşgeldin:)Hemen geliyorum bloguna:)

      Sil
  8. Cok guzel bir mim bu, Frida benim Istanbuldaki kulemde duruyor, onun hakkindaki yazini merak ediyorum. Cok farkli dallardan bir kule, degisik dunyalarda seyahat edeceksin yine : ) Benim kule olarak basucumda 3 tane duruyor bitirilmeyi bekleyen, en ustte de Chanel. Yanlamasina kula olarakda raflarda bekleyenler var bir suru : ) Rujlara gelirsek, siyah ambalajli olanlar aslinda ten rengine yakin cok hafif pembemsi renkler, en cok onlari kullaniyorum ben de bu aralar : ) Kirmiziyi kullanmak zor cidden, ama onun da yeri ayri : )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Aylin'cim senin yorumlarını okurken yüzümde kocaman bir gülücük oluşuyor! Kitap kulesi olmayan insan var mıdır? Çok merak ediyorum! Frida konusunda çok dertliyim ne zamandır elimde onu bile unuttum:( Yazar'ın dili biraz ağır ilerliyor ama bitirir bitirmez ki bitiribileceğime kendimde inanmıyorum sana yorumumu yazıcağım söz! Ruj konusunda ki ayrıntılar için de ayrıca teşekkür ederim!:)

      Sil