11 Nisan 2013 Perşembe

Bi Oyun Varmış

2012-2013 Tiyatro sezonunun dokuzuncu oyunu da "Bi Oyun Varmış"


Oyuncular;

Doğa RUTKAY
Uğur ULUDAĞ

Yazan;

Uğur ULUDAĞ

    Dün sakin sakin hastane de oturup kitabımı okurken twitter da Doğa RUTKAY 'dan Bi Oyun Varmış oyunu için davetiye kazanmam çok tatlı oldu. Aslında bu bileti sevgili ile gitmek şartı ile kazanıp uzak diyarlarda:( olan sevgilim gelemiyeceğinden Doğa RUTKAY da kibarlık yapınca ben de annişkomu alıp gittim. Bi Oyun Varmış zaten benim gidilecek oyunlar listemin en başında geliyordu. Daha önce yine aynı sahne de Doğa RUTKAY'ın da oynadığı Üçüncü Türden Yakın İlişkiler Başlangıç'a gidip tüm ekibi çok sevmiştim:)

    Oyundan bahsetmeden önce bir izleyici olarak seyircilerin çoğunun ne kadar duyarsız ne yazık ki ne kadar edepsız olduklarını da yazmak istedim. Ben oyuncu olsaydım ne kadar profosyonel olursam oluyım illa konsantrasyonum bozulur, oyunuma ve bana ne kadar saygısızlar diye kızardım. Ne oldu da bu kadar sinirlendin derseniz yanımda ki bayan oyun sırasında baya yarım dakika telefonla konuştu, arkalardan bir beyfendi sürekli oyunla ilgili yerli yersiz, yüksek sesle yorumlarını yaptı. Başka birinin kısılmayan telefonunun melodisini tüm salon dinledik. Keşke her yaptığımız olaya biraz daha duyarlı bir toplum olabilsek!!!


    Bi Oyun Varmış'a gelirsek eğer; ben annecim'le gittim ama siz mutlaka eşinizi, sevgilinizi, flörtünüzü alın da gidin derim! Kadın erkek ilişkisi'nin her halini anlatıyor. Evlenmeden önce, evlendiğin gece, evlendikten sonra ve araya ayrılık girince oyun boyunca dır dır dırr Korlan'ın beynini şişiren Neslihan'ın düştüğü durumu içine bolca mizah katarak güldür güldür izleyebileceğiniz bi oyun:) Son oyun 23 Nisan Salı günü buradan alabilirsiniz:) Oyun iki kişilik ama kim bilir belki siz de konuk oyuncu olursunuz!!!

2 yorum:

  1. hmm... burada bir mesaj var.. oyuna dahil olma fikri sahane geldi.. gidip izleyemem ama en azindan sen izledin o da guzel :)) kurtsun masallah canim benim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir Oyun Varmış'ı izleyemesen bile kesinlikle ilk fırsatta Doğa RUTKAY'ı sahnede izlemelisin!Nasıl devleşiyor görmen lazım:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...