16 Nisan 2013 Salı

P.C CAST- KRISTIN CAST- İŞARET

    Alacakaranlık serisinden sonra bir daha bir vampir serisi okuyacağımı söyleselerdi güler geçerdim. İşaret'ten sonra anladım ki kitap konusunda da büyük konuşmamak gerekmiş. Allah'tan bu seriye başlarken haklı sebeplerim vardı. Kız kardeşim evini taşırken kütüphane temizliği yapmaya karar verip yaklaşık 10 kadar kitabı ayırınca kitaba doymayan bir Kitap Bağımlısı olan ben dayanamayıp aldım.:) Yeniden bir vampir serisine başlayarak iyi mi yaptım kötü mü? Orasını bilemem ama o cici kitapların yabancı evlere gitmesine gönlüm asla razı gelmezdi bunu biliyorum. :)
    Tarihimi de attım!
    Arka Kapak;
    On altı yaşındaki Zoey. İz sürücü tarafından işaretlendiğinde, eski hayatının geride kaldığını anlamıştı. Şimdi artık, arkadaşlarından ve ailesinden ayrılıp çalışması gereken tek dersin Vampir 101 olacağı Gece Evi'ne yerleşmek zorundaydı.
     Tabii ki her zaman bir bityeniği olurdu ve bu bu defaki açık ve netti: Başarısız olursan, ölürsün...
     Zoey Montgomery! Gece seni seçti; ölümün doğuşun olacak. Gecenin tatlı sesine kulak ver. Kaderin seni Gece Evi'nde bekleyecek.
    İşaret, alışılagelmiş vampir kitaplarından çok farklı! Tamam yine az da olsa kan, gece ve gündüz olayı, ışığa karşı hassasiyet var ama bu kitap da işin içine kediler ve adı gibi işaretlerde girmiş durumda! Bir de kimse vampir olmanız için gelip ısırmıyor! Vampirler sizi seçiyor ve işaretliyorlar. Bir gün önce herşey normalken bir gün sonra işaretlenmiş olmak Zoey için de çok kolay olmadı. İşareti ile ortalarda dolaşırken arkadaşlarının ve ailesi'nin verdiği tepkilerle başa çıkmaya çalışan küçük Zoey, Gece Evi'ne girdiğinde de İşaret'in bu kadar ilgi çekip başına iş açacağından habersizdi. Zoey'in işaretlenmesini, işaretlendikten sonra çevresinin verdiği tepkiyi, Gece Evi'ni, işaretinin niye bu kadar özel olduğunun tüm yanıtları bu kitapta! Siz bu yazıyı okurken ben seri'nin ikinci kitabına başladım bile:)

8 yorum:

  1. Benim sayemde başlamana sevindim :) bende bu seriyi çok severek okumuştum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amanda aman kimler gelmiş bloguma da bana yorum bırakmış:)Yerim seni!Teşekkür ederim Tatlım benim:)

      Sil
  2. Ben de biraz ön yargılıydım Alacakaranlık'tan sonra vampir kitaplarına karşı ancak kırmaya başlıyorum yavaş yavaş :) Bu serinin çok beğenildiğini görüyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar Canım:)Bu seri güzel diyorlar ama nacizane tavsiyem bence okuma neden dersen vampir serisinden daha keyifli, daha okunası kitaplar var!:)

      Sil
  3. hmmm.. vampir severim.. ama twiligt kadar iyi olacaksa.. bana sunu soyle : okumali miyim ? ona gore karar verecegimmmm :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu soruya seri'nin ikinci kitabını okuduktan sonra cevap versem olur mu?:)

      Sil
  4. vampırrrrr... aklıma twilightgelıyor hep ama ben bu tarzları cok sevemıyorum nedenseeee..gercı saadece 30 nıght ı cok sevmıstım odafılm olarak

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zaman seni hiç başka başka postlara alalım Tatlım:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...