23 Ocak 2014 Perşembe

Özlem ÇELİK- KENDİ HAYATINI YAŞA

   Tavsiye üstüne kitap okumayı çok seven bir Kitap Bağımlısı olarak bu kitabı da sevgili kız kardeşim Pınar için okudum:) Pınar da hayatımızın anlamı kızı Masal Zeynep'i dünyaya getirmeden önce en az benim kadar çok kitap okurdu bunu da belirtmek istedim:) İnşallah Masal Zeynep annesinden ve teyzesinden de daha çok okuyan bir birey olur...
    Tarihimi de attım...
    Arka Kapak;
  Keyifle okuyacağınız bir romantik komediye hazır mısınız?
  Şimdi dürüst olma zamanı... Hangi kadın, "Muhteşem geri dönüşün" hayalini kurmadı? Ya da gerçek aşkı ararken komik durumlara düşmedi? Artılar ve eksiler listesi yapmadığınıza inanmıyorum. En az bir hayaliniz oldu gizlice kurduğunuz. Bir adama aşık oldunuz. Size aşık oldular. Bir yolculuk planladınız, gidemeyeceğiniz... Geleceğinizi okumak ya da geçmişinizi hatırlamak istemez misiniz?
    Tam romantik komedi tadında bir kitap olmuş Kendi Hayatını Yaşa... Başkahramanımız Özlem'in başından geçen aşk ilişkilerini anlatıyor. Bolca hayal kırıklığı, aşk, acı, şehvet, seks var için de! Aslında okudukça günümüz kızlarının başından geçen klasik hikaye tadında! Ben çok çok bayılarak okumadım ama okunamıyacak kadar da kötü bir kitap değil. Kafanızı rahatlatacak, basit bir romantik komedi okumak istiyorum derseniz hadi size keyifli okumalar derim:)

3 yorum:

  1. Yeni yazı bekliyoruz
    Sevgilerimle,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Elife:)Yeni yazı yayınladım bile:)Sevgiler

      Sil
  2. Anmasam yolda kalacakmış derler
    Sanırım öyle oldu
    :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...