15 Ağustos 2012 Çarşamba

Kadir AYDEMİR-80'LERDE ÇOCUK OLMAK

   83'de doğan bir çocuk olarak 80'LER DE ÇOCUK OLMAK; Ben bebeklik döneminde agu bugu derken, hangi oyuncağımla nasıl oynasam diye düşünceler içerisindeyken aslında ablalarımın, abilerimin neler yaşadığını anlatıyor!

    
  Aslında bu kitabı okumama sebep Twitter da Lulucumm 'un Kadir AYDEMİR'le tanışması onun projelerini öğrenmesinin üzerine bana kitaplarını tavsiye etmesiyle başladı.
    
  Bandrol tamam ama ne yazık ki kitabı nerden ve hangi tarihte aldığımı yazmayı unutmuşum :(
    
  344 sayfada bir araya gelmiş 90 kadar Yazar bana hatırlayamayacağım kadar küçük olduğum 83 sonrasında neler olup, bittiğini öğretti. ''Vay be.. bu da mı olmuş?'' dedirtti. Bazen okuyup, yaşadıklarını anlamama sebep oldu.
   
  80'lerde çocuk olan herkes okuduğunda kendinden birşeyler bulup, nostalji yapacağına eminim:) Benim Yitik Ülke Yayınlarından okuyacağım sırada ki kitabım yaşadığım zamana da uygun olan 90'LAR KİTABI ÇOCUK MU, GENÇ Mİ? :)  
Kadir AYDEMİR aynı zaman da sosyal medya'yı en iyi kullananlardan. Kurucusu olduğu YİTİK ÜLKE sayesinde yazmayı seven ama buna fırsat bulamayan birçok yazara da imkan tanıyor. Bakalalım sırada hangi kitaplar var, merakla bekliyorum.

6 yorum:

  1. Cok guzel bir is bence bu kitap Gulsah'cim.. Ben ilk okumaya basladigimda goz yasi dokmustum cunku benim cocuklugum benim icin harika gecmisken bende bi 5 yas buyuklerim neler yasamis ne zorluklara katlanmislar.. :( Bu arada postunda ismimin gecmesine de cooook sevindim ;) yasasinnnn...

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Lülücüm:)Kesinlikle iyi bir proje ama ben 80'ler de çocuk olmak yerine bebiş olduğum için senin gibi yaşayarak okuyamadım ne yazık ki:(Ama 90'lar kitabından umutluyum:)Seni kocaman öpüyorum...

    YanıtlaSil
  3. 90 larda çocuk olmak beni daha çok ilgilendirse de merak ediyorum 80 leri de :) OKurum heralde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kaç doğumlusun bilmiyorum ama 80 ler çok güzeldi:) 90'lar da şimdi benim okuncaklar listem de:)

      Sil
    2. 88. 90 ları ben de okumak istiyorum :)

      Sil
    3. O zaman ilk 90 larla başlayın derim:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...