29 Ağustos 2012 Çarşamba

Laurent GOUNELLE - TANRI DAİMA TEBDİL-İ KIYAFET GEZER

Bu da vitrindeyiz 'in tavsiyesi üzerine okuduğum bir kitap. İlk twitter'dan şiddetle tavsiye ettiğinde dikkatimi çekmişti. D&R'da da çok satanlar arasında 3.sırada olunca almadan duramadım.

    
   Neyse ki ne zaman ve nerden aldığımı bu sefer yazmayı unutmadım. :)
    
   Her ne kadar türü Roman olsada kesinlikle Kişisel Gelişim kitabı ki ben Kişisel Gelişim kitaplarıyla bir türlü barış imzalayamadım. :(
    
  447 sayfa bitti ama keyif almadan okuduğum bir kitap oldu. Sonunun çok şaşırtıcı biticeğini iddaa edenler de oldu ama sanırım ben sıkılarak okuduğumdan sonunda şaşırmak yerine kitaptan kurtulduğum için sevindim. :)
    
   ''Sende hiçbir kitabı beğenmiyorsun'' diyenler de var, ''kitapları çok kısa anlatıyorsun'' diyenler de! Bu ara yeni okuduklarım arasında ne yazık ki beni çok etkileyecek bir kitap olmadı. Uzun yazma kısmına gelince de okumadığım kitabı uzun uzun anlatan bir kitap blogunu ben okumak istemezdim... 

Eleştirileri dikkate alıp hem iyi seçimler yapıp beğendiğim kitapları yazıcam hem de kitaplarla ilgili fazla ayrıntı. :)

2 yorum:

  1. Selam yahu nasıl beğenmezsin demiycem :)
    Herkes her yemekten aynı tadı almaz
    Kurgu ve Paris sokakları beni benden almıştı o nedenle kızamıyorum
    Yahuu hiç mi keyif almadın
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam selam:)Ya ne yalan söyliyim beğenmedim:(Ama senin diğer tavsiyelerinide heyecanla bekliyorum?Sevgiler p.s. Desteğin içinde ayrıca teşekkür ederim.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...