27 Ağustos 2012 Pazartesi

Luke RHINEHART - ZAR ADAM

    Bayramdı, seyrandı, kız kardeşim'in nişanıydı derken; 11 gündür hiç post yapmadığımı farkettim. :(

Haftanın ilk gününde hemen yeni kitaplara başlıyorum:) Sizi bilmem ama ben tavsiye üzerine kitap okumayı seviyorum. Sonuç iyi de olsa kötü de olsa bana kitabı tavsiye eden kişinin kitap seçimleri hakkında az çok bilgi vermiş oluyor. Zar Adam'ı da arkadaşım Matt 'in tavsiyesi üstüne okudum!


Matt 'in hayatını değiştiren bu kitap benimse zaman zaman sıkılarak okumama sebep oldu. Neyse ki bas-
kılar sonucu kitabı bitirdim. Ama bu sefer de benim seri kitaplara olan bağlılığım sorun yarattı. Okuduğum kitabın devamı varsa ilk kitap kötü de olsa devamını okumadan yapamıyorum. Zar Adam'ın 2.kitabını henüz okuyamadım. Ama okunacak kitaplar listemde...


İlk kitabı zaman zaman sıkılarak okuduğumu söylesem de ikinci kitabı içten içten merak etmiyorum desem yalan olur. Atılan zar'la nelere yön verdi, neleri değiştirdi kim bilir.


464 sayfa farklı bir deneyim yaşamak istiyorsanız bu kitabı okuyun derim ama ''yok ben gerçekle alakası olmayan kitaplar sevmem'' derseniz siz bilirsiniz :)


En kısa zamanda Zar Adam'ın Peşinde'yi de okuyup paylaşıcağım... Ben zar atarak hayatıma yön vermeyi denemedim ama belki siz bu kitabı okuduktan sonra zarlarla arkadaş olursunuz kim bilir...

6 yorum:

  1. Aynı hastalık bende de var,en sıkıldığım kitapların bir serisi varsa eğer hemen 2. kitaba sarılıyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kötü bir hastalık ama:( bu konu da kesinlikle tedaviye ihtiyacım var:)

      Sil
  2. Zar adam nedense beni cok cekemedi kendine.. Okumadim.. listemde de degil ama belki Matt hatrina bende okurum tatlimcim.. Seri kitaplar konusunda cok hassasiz ama bazilarinda arastirip gerek yok sonucuna varirsam ben kendimi zorlamiyorum. ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Lülücüm:) Zar Adam listen de yoksa hiç sokma derim!!! Benim seri kitaplar konusun da takıntım olduğunu düşünüyorum eğer seriyi tamamlamazsam sanki eksik kalıcakmış gibi ama doğru söylüyorsun bazen zorlamamak gerekir.

      Sil
  3. ben de beğenmesem de seriyi tamamlayanlardanım.. zar adam'ı da almıştım bir süre önce, 2sini birden. ne diyim, umarım severim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar:) Seri kitaplara bağlılığım konusunda tek olmadığımı duymak beni sevindiriyor:)Umarım siz beğenirsiniz bitince yorumlarınızı benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum. Keyifli okumalar:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...