10 Ağustos 2012 Cuma

Oben BUDAK-FALAN FİLAN

    Aslında burada güncel okuduğum kitapları okuyup yazma düşüncesinde iken, çok yakın bir zaman içinde okuduğum kitaplara haksızlık yapmamak adına ikinci kitabım Oben BUDAK'tan FALAN FİLAN...
    Yukarda gördüğünüz Party Girl Momijim'de malum Oben BUDAK'ın DJ'lik de yapmasından dolayı bana eşlik etti :) Bu cici'ye http://www.bywonderland.com/ ulaşabilirsiniz.
    Korsan kitap karşıtı bir okursever olarak her zaman ki gibi bandrollü kitabımı aldım. Tarihimi attım:)
    236 sayfa'nın nasıl geçtiğini anlamadığım, saçma sapan olayların yaşandığı ülkem de kafamı dağıtan, beni gülümseten, zaman zaman düşündüren, okuduktan sonra dilime dolanan falan filan bir kitap :)

    Bige hayatına giren, kitapta uzun uzun anlattığı Adrıen, Emre, Uzay, Demir, Mr.USA, Berk, Dıllon, Cenk'ten sonra acaba AŞK'ı kimde buldu???
    Bunun cevabını merak ediyorsanız, hazır en yakın bayram tatilinde acaba ne okusam diye düşünüyorsanız size bol Falan Filan'lı bir tavsiye:)
    Ben Falan Filan'nın belki devamını ya da yazar'ın ikinci kitabını sabırsızlıkla bekliyorum. Siz bu postu okurken ben sırada ki kitabımı okumakla meşgul olacağım :)

9 yorum:

  1. Su Falan Filan merakimi uyandiriyor.. Sanirim Alacati tatilimde masumiyet muzesi yaninda bana eslik edecek ;) Tesekkurler tavsiye icin ;) xxx

    YanıtlaSil
  2. #Lulu Merhaba Lülücüm:)Falan Filan kesinlikle tam tatil kitabı tadında...Okuduktan sonra yorumlarını bekliyorum:)Şimdiden iyi tatiller

    YanıtlaSil
  3. merak uyandırdı ama pek begenılmiyormus belkıde beklentı fazlaaa reklam cok yapıldı ınş okursam gercek fıkrımı solerım:) sevgıler

    YanıtlaSil
  4. #damla Beklentin çok yüksek olmazsa eglenceli bir kitap!Bizim evin kütüphanesinde de mevcut istediğin zaman okuyabilirsiniz Damla hanım:)

    YanıtlaSil
  5. çok merak ediyorum, eğlenceli & vakit geçirmek için güzel bir kitaba benziyor..
    büyük ihtimalle uzun yol esnasında okumak için alacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar:) Çok bir beklenti içinde olmadan okunduğunda çok keyifli bir kitap:) Falan Filan da bittiğinde yorumlarınızı benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum. Keyifli okumalar!

      Sil
  6. Merhaba, blogun bağımlılık yaptı :) hergün bakıyorum yeni bir kitap yazdın mı diye.. Falan Filan'ı görünce yazmadan duramadım :) Damla'nın dediği gibi bence fazla 'reklam'dan ötürü bende hayal kırıklığı yaratan bir kitap oldu. Oben Budak sosyal medyayı çok aktif kullandığı için başarılı bir PR yürütüldü, herkes Falan Filan afişlerinin falan resmini çekti, Oben Budak'tan RT aldı vb. ama bence bu kitabı kurtarmıyor.
    Okurken bazı anlar Oben Budak'ın köşe yazılarının içinde buldum kendimi. Bige sanki kendisiymişcesine ünlülere vb. çeşitli atıflarda bulunuyordu. Bunu karakterle bağdaştıramadım. Aynı zamanda karakterin kim olduğu, vb.daha gelişmeden daldan dala bir durum vardı ki beni bir türlü kitabın içine çekemedi.
    Belki de ben aşırı derecede romantik-komedi kitapları seven ve çok iyi örneklerini okumuş biri olarak Falan Filan'ı biraz yetersiz buldum.
    Örneğin onun hemen ardından Ekin Atalar'ın 'Hayatımın Aşkı'nı okudum. Aynı tempoda, aynı kolay okunurluk derecesinde bir kitap; ama Hayatımın Aşkı'nın Sema'sıyla duygusal bir bağ kurabilirken Falan Filan'ın Bige'sinde o sıcaklığı bulamadım. Zaten Bige'nin kendini insanlara sevdirmek gibi bir derdi yok ama nevrotik karakter yaratalım derken oluşan çakma Bridget Jones'lar bana çok cazip gelmiyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar:) Blogum için yaptığın yorumlar beni çok mutlu etti. Teşekkür ederim. Elimden geldiği kadar güncel tutmaya, günde bir kitap yazmaya çalışıyorum. Okuduğum kitap yazar'ın ilk kitabıysa biraz daha anlayışla okuyorum Falan Filan da benim için öyle bir kitap oldu.Çok bir beklenti için de olmadığım için beni tatmin etti diyebilirim ama yazdığın yorumunda haksızda sayılmazsın!Ben çok romantik

      Sil
    2. ...-komedi okumadığım için bu konuda senin kadar bilgi sahibi değilim açıkcası hatta benim için güzel bir romantik-komedi tavsiyesinde bulunursan çok sevinirim:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...