30 Ağustos 2012 Perşembe

Robin COOK -OKYANUS TUTSAKLARI

     Fantastik roman sevip ''yok artık bu kadar da'' demek isteyen tüm kitapseverleri buraya alayım. :) 

Normal de kitap konusunda iddaalı konuşmayı sevmem çünkü, benim sevdiklerimi siz, sizin sevdiklerinizden de ben hoşlanmayabiliyorum ama 'Okyanus Tutsakları' için tüm tabularımı yıkıp şöyle bir iddaa ortaya atıyorum: Fantastik roman sevip bu postu okuduktan sonra Okyanus Tutsaklarını okuyup sevmezseniz ben size istediğiniz başka bir kitabı hediye ediceğim. :)
    
    Bu kitap bana hediye geldi. Ne yazık ki tarih atmayı unutmuşum. :(
    
   Mesleğimden mi bilmiyorum ama Doktorların yazdığı kitaplar hep beni çekmiştir! Robin COOK gibi Tess GERRİTSEN'nın her kitabını da hem korkarak hem de severek okumaktayım ki bu iki yazarın da ortak nokataları Doktor olmaları.
    
   359 sayfayı iki günde nasıl bitirdim hatırlamıyorum ama tek aklımda kalan bittiğinde çok üzülmüştüm. :( Ne yazık ki her zaman aklımda kalan, bittiğinde üzüldüğüm, beni şaşırtan kitaplar bulmak çok zor! Bulduğumda da Okyanus Tutsakları'nda olduğu gibi etkisinden çıkmam zor oluyor.

    Okyanus Tutsakları'nda kendinizi bambaşka bir dünya da bulucaksınız. Kitaptaki karakterlerden bir tanesini seçip belki yerine geçiceksiniz ama her sayfada şaşıracaksınız, bundan eminim! Belki de kitabın etkisinde kalıp benim gibi denize girmekten korkacaksınız!!!

    Uzun lafın kısası Titanic'teki yolcuların nerede olduklarını merak ediyorsanız bu kitabı OKUYUN!!!

6 yorum:

  1. Çook merak ettim. Hemen listeye ekliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Gizem:) Yorumun beni çok mutlu etti. Bitirdikten sonra kitap hakkında yorumlarını benimle paylaşırsan çok sevirim. Keyifli okumalar.

      Sil
  2. Bu kitaba bu kadar tutkuyla baglandigini bilmiyordum ! Hemen almam lazim lakin fantastik sevme konusunda uzerime yoktur bilirsin :))) Bir donem kendimi harry potter'in kiz arkadasi falan sandigim dogrudur :P listenin basina ekledim gitti ;) xxx

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Lülüm:) İyi fantastik kitap bulmak çok zor çünkü bazen fantastik yazıcaz diye deli saçması şeyler çıkıyor:) Biliyorum seninde fantastik tutkunu! Kitap bittikten sonra yorumlarını paylaş benimle:)Keyifli okumalar.

      Sil
  3. merhaba adım gökhan . kitabı şimdi bitirdim . son derece guzel ama hikaye biraz daha uzun olsa daha iyi olurdu;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar Gökhan:)Kesinlikle sana katılıyorum bir 359 sayfa daha olsa aynı heyecanla okurdum! Merak ettim kitabı nerden satın aldın?Çünkü basımı olmayan bir kitap!

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...