5 Eylül 2012 Çarşamba

Agatha CHRISTIE - BRİÇ MASASINDA CİNAYET

   İlk Agatha CHRISTIE kitabımın bana verdiği adrenalinden sonra ara vermeden ikincisini okumak istedim. İlk kitaba burdan tık tık bakabilirsiniz.
    
  Kalan 79 kitabın arasından birini seçmek zor olucağından Kitap Delisi Gizem 'in bogunda gördüğüm ''Briç Masasındaki Cinayet''i okumaya karar verdim.
    
  Tarihimi de attım ama sanırım bundan sonra kitap alışverişimi D&R'lardan yapmayacağım. Kitabı kitapevlerinden almayı tercih edenlerdenim ama internet satışları ile arasında çok ciddi fiyat farkı olduğunu öğrenmek beni üzdü. :( Çok kitap okuyan biri olarakta ciddi bir bütçeyi kitaplara ayırıyorum. Bu yüzden bir sonra ki kitap alışverişimi internetten yapmaya karar verdim. Bakalım nasıl olacak!
    
   Briç Masasındaki Cinayet; davet edildikleri bir briç partisinde, briç oyununun en heyecanlı kısmında ev sahibinin ölümüyle sonuçlanan bir geceyi anlatıyor. Ortada sadece bir ölü, 4 sanık ve büyük bir salon var. Katil o kadar zeki ki arkasında hiç iz bırakmıyor. Şimdi çöz çözebilirsen bakalım!!! Ama yine de On Küçük Zenci kadar heyecanlandırmadı beni! 

Daha önce okuyan varsa sizin yorumlarınız neler merak ediyorum doğrusu???

4 yorum:

  1. sanirim Agatha beni uzun yillar daha cezbetmeyecek.. Hic benim kalemim degil.. Hayir okusam gece boyunca Alper'i yatakta perisan ederim korkumdan hehehe :)) Neyse 79 kitabi da bitirecegini dusunuyorum tatlim.. sen sevdin Christie romanlarini ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Lülüm:)Bence en azından 1 tane okumalısın Agatha CHRISTIE en azından dilini tatmış olursun:)Alper abi de karısının kitap aşkından dolayı bu duruma katlanır bence hem birbirinize daha sıkı sarılmak için bahane:)İddaalı değilim ama kalan 78 kitap için umutluyum:)

      Sil
  2. 10 Küçük Zenci küçükken okuduğum ikinci uzun romandı (yaşıma göre uzundu) Şunu söylemeliyim ki 10 Küçük Zenci en sevdiğim romanlar arasındadır. Agatha Christie hayranı olarak bu kitabı da hemen alıp okumalıyım. Bir yaşanmış olaylar bir de gerilim romanlarını severim.Sürükleyici oluyor durmuyorsun hiç hep gözünün önünde bir sinema perdesi var gibi.. (begumintepe)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Begüm:) 10 Küçük Zenci kesinlikle harika bir kitap ama Briç Masasındaki Cinayet için aynı şeyi söyliyemeyeceğim o yüzden bence başka bir Agatha kitabı seç ve beğenirsen lütfen bana da tavsiye et çünkü Agatha kitaplarında seriyi tamamlamak istiyorum:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...