23 Eylül 2012 Pazar

Kitap Bağımlıları Kimler Mi?

  Tamam bir Kitap Bağımlısı olarak kitap okumayı seviyorum ama etrafımda kitap okuyan insanları görmeyi, onlarla kitaplar hakkında konuşmayı bir de üstüne okunmuş ortak kitapların kritiğini yapmaya bayılıyorum. :) 

Uzun zamandan beri bir kitap kulübüm olsun, kitap okumayı hayat tarzı edinmiş arkadaşlarımla ayda en az ortak bir kitap okuyarak toplandığımız masanın tek konusunun o kitap olmasının hayali sonunda gerçek oldu! 

İlk kitabımızı Ekim ayında okuyup Kasım ayında toplanmamıza günler kala ben Kitap Bağımlılarını sizlerle tanıştırmak istedim... Ama mevzu madem kitapsa isimlerimizle ön planda olmaktansa hayatımız boyunca bizi en etkileyen en önemli kitap bizim adımız olsun istedik. :)

    Masumiyet Müzesi kim diye merak ediyorsanız?  tık tık

    Göklere Anlat'a kim diye merak ediyorsanız? tık tık

    Küçük Prens kim diye merak ediyorsanız? tık tık Blogunu merak ediyorsanız? da buraya tık tık


Aşk-ı Memnu kim diye merak ediyorsanız? tık tık Tumblr'ını merak ediyorsanız?  tık tık
  

3 yorum:

  1. iste bizim harika klubumuz !! :)) yasasin bas kitap bagimlimiz ! senin yasende sahane aksamlarimiz olacak... Basrolde de hep kitaplarimiz.. Mis gibi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evettt sonunda toplandık:)Aynen kitaplarımız ve bizler çok güzel şeyler yapıcağız inşallah:)

      Sil
  2. Kitap kritiklerinin sadece bir cümleyle" evet beğendim,çok güzel olmuş " tarzı yapılan kritikler gerçekten basit olmakta günümüzde. Keşke insanlar kitap kritiklerinin nasıl olması gerektiğini anlasalar. Bu arada Kürk Mantolu Madonna kitabı ile ilgili yazdığım bir kitap kritiği http://sallanyuvarlan.blogspot.com/2010/07/sabahattin-ali-kurk-mantolu-madonna.html

    Sevgilerimle..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...