20 Eylül 2012 Perşembe

Yekta KOPAN - KARA KEDİNİN GÖLGESİ

  Yine yeni yeniden bir Yekta KOPAN kitabı daha okumanın mutluluğu içindeyim. :) İlk Yekta KOPAN kitabını okuduktan sonra ki burdan tık tık yaparak okuyabilirsiniz, hemen bütün kitaplarını okuma isteği duydum. Çok vakit kaybetmeden de ikinciyi okuyup, üçüncüyü sıraya koydum bile:)
    
  Tarihimi de attım. Farkındaysanız ilk internet alışverişimin ganimetlerinden bu kitap. Tedirginlikle ve biraz da üzülerek yaptığım internet alışverişinden çok memnun kaldım. Bundan sonra tüm kitap alışverişimi internet yoluyla yapma konusunda kararlıyım.

    Kara Kedinin Gölegesi, 26 kısacık öykülerden oluşuyor. Yazarın da dediği gibi: ''Uzun yazmak kolaydır da, duygularını, iç dünyasını az sözle çok anlatmak kolay değildir.''

   Kısa öykü kitaplarını sevmememe rağmen yine Yekta KOPAN 'nın harika anlatım tarzıyla 89 sayfayı çok keyifle okudum. Bu kitabı kesinlikle kitapsever herkes okumalı ama bunun yanında kitaplarla sıcak ilişkileri olmayan insanlar içinde harika bir başlangıç olabilir ya da kitap okumak için vakit bulamayanlar için de tercih sebebi. Neden diye sorarsanız? O kadar sıkmadan ve keyifle ilerliyor ki hem kısa olmasıda bir sebep! Bu post sonrasında Kara Kedinin Gölgesi'nde yi okumaya karar verenlere keyifli okumalar:)

4 yorum:

  1. Ohalde ben Yekta Kopan okumaya bu kitap ile baslayabilirim ;) Evet ! Bu iyi fikir oldu.. :))) Bu arada hosgeldin aramiza.. Dikislerin alin di mi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Lülü'cüm:)Hoşbulduk:) Süper bir karar olmuş, kitap bittikten sonra yorumlarını merak ediyorum! Dikişlerim ne yazık ki hala duruyor ama elim daha iyi çok şükür.

      Sil
  2. hemşireciğim sen böyle sık sık kitap okudukça ben kendimi çok kötü hissediyorum,elimde kitaplar sürününce,okunmayı bekleyen kitaplar kitaplıkta bana baktıkça bi vicdan azabı duyuyorum.. :( ama senin postların beni çok fena gaza getiriyor,bilesin :)blogun bir nevi okunacak kitaplar listesi gibi,elimdeki kitaplar bittikçe açılıp bakılacak bi arşiv,ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Fido'cum:)Beni bu yorumunla çok utandırıyorsun ama:) Seni gaza getirebiliyorsam da ne mutlu bana:)Elinde sürünen kitapların varsa bu kitap tam senlik o kadar kısa ve keyifli ki sürünmeden bitireceğine eminim:)Çok öpüyorum

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...