28 Haziran 2013 Cuma

Paul CLEAVE- TEMİZLİLÇİ

   Beni bilenler tavsiye üzerine kitap okumayı çok sevdiğimi bilirler. Temizlikçi ile tanışmamız da kitap tutkunu bir doktorumuzun tavsiyesidir. Hımmm her zaman tavsiyeler de mutlu sonla bitmezken bu kitap son yıllarda okuduğum en iyi kitap kategorisin de 1 numaraya oturdu bile...
    Arka Kapak;
   KANINIZI DONDURACAK BİR SERİ KATİL ROMANI

   İşte Joe. O bir seri katil ve aynı zamanda bir polis merkezinde temizlikçi olarak çalışıyor. Şimdi de kendisini taklit eden bir katilin peşinde!

    "Cleave, sizi soluksuz okumaya ve sona geldiğinizde kendinizi dışarı atıp derhal başka bir kitabını bulmaya zorluyor."
                                                                                                           New Zealand Lawyer Magazine

    "İşte polisiyeye gelince, Cleave okuyucuya nasıl kanca takacağını biliyor."
                                                                                                            Sunday Herald

    "Cleave, korkunun buzdan parmaklarıyla hayal gücünü koparıp atmakta bariz bir beceriklilik sergiliyor."
                                                                                                              Christchurch Press

    "Bir seri katilin perspektifinden yazılmış eğlenceli bir roman kulağa imkansız ya da son derece hastalıklı gelebilir; ya da her ikisi de. Ama bu ilk romanında Paul Cleave başarılı bir şekilde bunun altından kalkıyor."
                                                                                                               mX magazine, Melbourne

    Şaşırtıcı ve merak uyandıran bu zekice yazılmış roman bir seri katilin zihninin derinliklerine inen ürkütücü bir yolculuk gibi.
    Her kitabı yazarken, tavsiye ederken iddaalı olmayı sevmem ama bazı kitaplar bunu hakediyor, Temizlikçi de bunlardan biri! 456 sayfa soluksuz okunacak harika bir kurgu. Karşınızda öyle manyak bir katil var ki ağzınız açık kalacak. Joe; kıtır kıtır insan öldürürken katil, polis merkezinde çalışırken temizlikçi, annesinin biricik oğlu, Turşu ve Yehova'nın tatlı sahibi! Polis Merkezinde yana yakıla katil aranırken o katilin burunlarının dibinde olduğunu bilmemek kabus olsa gerek. Bu zamana kadar okuduğunuz tüm seri katil, gerilim, cinayet romanları kafanızdan silin her seferinde anlatılanların dışında bu sefer de katilin ağzından bir de hikayeyi okuyun bakalım benim kadar çok beğenicek misiniz? 

4 yorum:

  1. dıc olmaz bana gore degıl :)))

    YanıtlaSil
  2. hmmm... ben bunu sanki okuyabilirim gibi hissettim ! bilirsin gerilim katil falan pek benlik degil ama cok zekice kurgulanmis bir roman olmali.. Sans vermeliyim.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Lülüm:)Bilirim senn çok tarzın değil ama bu tam okunası harika bir kitap, ilginç bir deneyim mutlaka listene al derim:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...