17 Ekim 2012 Çarşamba

Tess GERRITSEN - CERRAH

   Korku filmi bile izleyemeyen birinin, gerilim kitabı okuması çok mantıklı gibi gözükmese de hem korkarım hem okurum mantığıyla okudum Cerrah'ı!!! 
Tess GERRITSEN benim mestektaşım sayılır hayatım ameliyathanelerde geçti, benide korkutamaz dedim ama beni bile korkuttu CERRAH...
   Arka Kapak;
"Tüyler ürpertici...Cerrah okuru daha ilk sayfadan avucunun içine alacaktır."   Chicago Tribune

"Yüreğinizin çarpmasına, nabzınızın hızlanmasına hazırlanın...Eğer aradığınız yüksek voltajlı gerilimse, doğru kitabı buldunuz demektir."  Romantic Times

"Sürükleyici...Kitabı okurken kapınızın kilidini bir daha kontrol edeceksiniz."  The Gazette

Tess GERRITSEN yazmaya odaklanmak için dahiliye uzmanı olarak sürdürdüğü başarılı hekimlik kariyerini bıraktı. New York Times'ın çok satanlar listesinde birinci sırada yer alan ilk tıbbi gerilim romanı Hasat'la dünya çapında başarı kazandı. Mefisto Kulübü ve Kemik Bahçesi adlı romanları da Doğan Kitapçılık tarafından Tess GERRITSEN, Maine'de yaşıyor.

    Cerrah kütüphanemde daha önce okuduğum kitaplardan biri olmasına rağmen içinde attığım tarihi görmek beni çok mutlu etti:)
  296 sayfa ne zaman, nasıl bitti anlamadığım kitaplardan... Tıp fakültesinden atılan bir tıp öğrencisinin işlediği seri cinayetleri anlatıyor kitap... Ama asıl sorun sadece öldürmekle kalmıyor, her öldürdüğü masumun rahmini çıkartıp bunu kolleksiyonunun içine katıyor. Ben bu kısacık yorumu yazarken bile Allah'ım ben bu kitabı nasıl okudum dedim. Eğer ağır gerilim, korku, heyecan, full adrenalin hissetmek isteyenlerdesiniz kesinlikle bu kitabı okumalısınız!!!

4 yorum:

  1. puuu ! cok fena.. ben almiim bunu hele ki dogum yapmis taze bir anne iken :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de Lülüm sen hiç bulaşma bu kitaba!!!

      Sil
  2. bu kitap benim çin tess gerritsenin tüm kitaplarını okumama neden olan hatta dizisini(rizzoli&isles) hayranlık duyduğum müthiş bir insan evet kitap bence(sağlık alanında çalışmama rağmen) cidden korkutucu ve bir o kadar etkileyici ama diğer kitapları da en az bu kadar güzeldir .Lakin korku eşiği düşük olanlar okumamalı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar öncelikle hoşgeldiniz bloguma:) Yorumunuz için de çok teşekkür ederim:) Sağlık sektöründe hangi bölümde çalışıyorsunuz? Ben de aynı şeyi düşünmüştüm Cerrah'ı okuduktan sonra ben bu kadar korktuysam sağlık sektöründe olmayanlar nası korkmuştur!!! Ama yine de Tess GERRITSEN'ı çoook seviyorum:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...