22 Kasım 2012 Perşembe

Özdemir ASAF- DOKUZA KADAR ON

   Evet ilk kez okuduğum yazarlar beni her zaman çok heyecanlandırır ki Özdemir ASAF da onlardan biri... Ne yazık ki şiir sevmeyen bir kitapseverim ama uzun zamandır ''hiç olmazsa bir tane Özdemir ASAF okumalıyım'' diyordum ve sonunda okudum...
   Tarihimi de attım! Sanırım şiir okumanın raconunu bilmediğim için başlamamla bitirmem bir oldu ki bunda bir hata var!!!
    Arka Kapak;
Yanlızlık paylaşılmaz...
Paylaşılsa yanlızlık olmaz.

    Şiir yazmak, okumak, sevmek benim hep imrenerek baktığım harika bir kültür! Evet bu konuda kendimi zorluyorum ama olmuyor ne yazık ki:( Ben şiir sevmeyenden daha çok sevemeyen taraftayım! Ama ne olursa olsun insan hayatında bir tane bile olsa Özdemir ASAF okumalıdır diyerek Dokuza Kadar On'u sanırım şiir okumayı bile beceremediğimden hemencecik okuyup bitirdim.
   Bir arkadaşıma şiirlerle aramın iyi olmadığını söylediğim de sen de haklısın şiir sevilmez sevdirilir demişti. Bu konuda iş sevgilim'e düşüyor sanırım:) İlk fırsatta ona bol bol şiir kitabı alıp, çalışmasını, sonrada bana sevdirmesini sağlamakta yapıcaklarımın arasında en baş sırayı alıyor! :)

   Şaka bir tarafa herkes mutlaka hayatı boyunca bir tane bile bir Özdemir ASAF okumalı derim...

2 yorum:

  1. Şiir için ne yazık ki ben de aynı şeyi söyleyebilirim.Han Duvarları kitabını roman gibi okuyamayacağımı bildiğim için gece yatmadan önce okudum,yine olmadı.Bu işin raconunu ben de bilmiyorum ! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar cyrstalll:)Ne yazık ki bu duruma çok üzülüyorum ama olmayınca olmuyor!:(Ama ölmeden raconunu öğrenip, keyifle şiir okumayı planlıyorum!:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...