13 Kasım 2012 Salı

SARI AY/ YELLOW MOON

2012-2013 Tiyatro sezonunun altıncı oyunu da "Sarı Ay/ Yellow Moon"...
    Oyuncular;
Gizem ERDEM
İbrahim SELİM
Kaan TURGUT
Su OLGAÇ
Ayşecan TATARİ

Yazan; David GREIG
Yöneten; Pınar TÖRE


   Sarı Ay  Dot 'un izlediğim üçüncü oyunu. Biletlerimizi Dot'un 0212 251 45 45 telefonundan kredi kartımızla aldık. Hem çok pratik ve kolay oldu hem de Biletix'e göre daha uygun. :) 
Tam: 50tl Öğrenci: 25tl - Son Dakika Bileti: 20tl ama salon o kadar doluydu ki Dot'un hiçbir oyunun da son dakika bileti olacağını sanmıyorum.

   Oyundan önce Dot Salonun Gmall girişinde ki POPUP da birşeyler atıştıralım dedik ki ben orayı çok seviyorum. Dot'a yolunuz düşerse mutlaka uğrayıp birşeyler için:) Kendine ait küçük bir kütüphanesi de var isterseniz beklerken ordaki kitaplardan da okuyabilirsiniz kimbilir belki kitapların arasına koyduğum küçük notları bulup bana ulaşırsınız:)

   Salona girerken bilet kontrollerini oyuncuların yapması çok hoşdu. Bizimkileri ''Öksüzler''de ki performansından da çok beğendiğim İbrahim SELİM yaptı. Oyun için de harika bir giriş oldu. Dot'un her iki sahnesinde de oyun izlemiş biri olarak yukarıda ki salonu büyüklüğü sebebiyle daha çok seviyorum ki ''Sarı Ay'' da yukarıda ki salondaydı. :) İki oyuncu bilet kontrol yapıp izleyicileri karşılarken diğer iki oyuncuda sahnede ısınıyordu:)
   Sarı ay dekorun sadece dört sandalyeden oluştuğu bir oyun. Boşanmış bir anne babanın problemli çocugunun üzerine kurulmuş bir oyun ama o kadar farklı bir anlatım tarzları var ki insanı büyülüyor. Tam Dot tarzı bir oyun olmuş. Hele ki son sahneleri oyuncular o kadar gerçekçi anlatmışlar ki bir ara ağlama lütfen diye Su OLGAÇ'a sarılmak istemedim desem yalan olmaz. :) Sarı Ay'ı çok beğendim ama asla bir Süpernova değil!

  Bu zamana kadar hiç Dot'ta oyun izlememiş kişiler için harika bir oyun. Dot ta daha önce oyun izlemiş kişiler için de güzel bir oyun. Hadi size iyi seyirler:)

2 yorum:

  1. tatliskom ! Cuma'yi iple cekiyordum simdi daha da heyecanlandim ! Supernova'yi izlemedigime gore beni fazlasiyla etkileyecek biliyorum.. :)) -Bir de son cumlede bir double durum olmus.. duzeltiverirsin musait olunca-

    Operimmm ! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım eminim çoook beğeniceksin:)Son da ki double durumu bilerek ve isteyerek yaptım ama çaktırma:)xoxo

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...